Spreken

Herkenbaar, Op bewijs gebaseerd, Actief

Bent u op zoek naar een spreker die uw publiek kan boeien, informeren en inspireren? Zoek niet verder! Yvette brengt een unieke mix van herkenbaarheid, op bewijs gebaseerde tips en bruikbare strategieën voor elke lezing.

Buitengewoon herkenbaar

De berichten van Yvette komen uit ervaring.
Als onderzoeker, coach en meditatiedocent kent zij als geen ander het hart van haar publiek.

Haar authenticiteit spreekt direct aan.

Meer dan alleen herkenbaar, maar op feiten gebaseerd

Yvette heeft een zeer persoonlijke en diepgaande boodschap om met mensen te delen. Haar boodschap is meer dan alleen herkenbaar en inzichtelijk, ze is gebaseerd op onderzocht bewijs. De aanpak van Yvette is gebaseerd op onderzoek en praktijkervaring, waardoor haar presentaties niet alleen boeiend zijn, maar ook worden ondersteund door bewijsmateriaal. Ze brengt een schat aan kennis en een passie mee om anderen te helpen hun volledige potentieel te ontsluiten.

Actief

Yvette inspireert niet alleen; zij geeft kracht.

Haar presentaties zijn gevuld met praktische strategieën en bruikbare inzichten die het publiek onmiddellijk kan implementeren om positieve veranderingen in hun leven of organisaties te bewerkstelligen.

Hallo, ik ben Yvette Vermeer

De afgelopen vijf jaar heb ik workshops gegeven, onderzoek gedaan en meditatietracks gepost. Dus als u op zoek bent naar iemand die herkenbaar is en op bewijs gebaseerde tips heeft over de onderwerpen uitstelgedrag en perfectionisme, dan heeft u haar zojuist gevonden.

Yvette stemt haar presentatie af op de specifieke behoeften van uw organisatie. Het doel van elke lezing is om het resultaat dat u wilt creëren te faciliteren. Verder kan Yvette persoonlijk spreken, maar biedt ook trainingen aan in een virtuele/online setting.

Spreken

Yvette heeft voor een verscheidenheid aan doelgroepen gesproken, waaronder multinationale ondernemingen, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties, conferenties en ondernemersgroepen.
U kent Yvette misschien ook van de Insight Timer app

Corporate events

Plant uw bedrijf een persoonlijk of virtueel evenement en zoekt u een dynamische, inzichtelijke, en benaderbare spreker en meditatieleraar? Yvette biedt op feiten gebaseerde tips en herkenbaarheid, en levert inhoud die weerklank vindt bij een divers publiek.

(Non-profit) Organisaties

Met jarenlange spreekervaring op diverse universiteiten en het hosten van vele live meditaties, is Yvette bedreven in het behandelen van essentiële onderwerpen zoals uitstelgedrag, perfectionisme, beperkende overtuigingen en het stimuleren van motivatie.

Retraites

Als uw groep of organisatie overweegt een privéretraite te organiseren, kan de aanwezigheid van Yvette als spreker bijdragen aan een verrijkende ervaring. Haar lezing kan uw retraite voorzien van op feiten gebaseerde tips voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Haar 4 Keynote’s zijn:

• Omgaan met uitstelgedrag
• Beperkende overtuigingen loslaten
• Het loslaten van perfectionisme
• Uw motivatie een boost geven

Andere mogelijkheden

Als u een uniek aanbod voor ogen heeft dat hier niet aan bod komt, neem dan gerust contact met ons op. We staan open voor het verkennen en faciliteren van verschillende leerervaringen.

 

Bedrijven en organisaties waar Yvette mee heeft gewerkt:

o Insight Timer
o Universiteit van Maastricht
o Universiteit van Utrecht
o LUCA School of Arts
o Technische Universiteit Eindhoven

Wilt u mij als spreker?

Neem contact op met Yvette

Wilt u mij als spreker?
Neem contact op met Yvette

Neem contact op voor meer informatie