Individuele

coaching

Ontvang ondersteuning

Bewaak je tijd

Groei in je werk

Zelfontwikkeling

Hey, Ik ben Dr.

Yvette Vermeer

Soms is het beter om elkaar direct te spreken. Ik kan je helpen bij het schrijfproces en het invullen van je eigen leven zodat je de mindset en motivatie vind die je verder helpen.

Vanuit je eigen huis ontvang je de juiste ondersteuning via videobellen en e-mail. De track-and-trace-functie van Word is nog nooit zo nuttig geweest.

Ontvang praktische tips

Je ontvangt een Write Way-pakket en we werken in rondes om je vooruitgang te bekijken. Ik deel een paar van mij favoriete hulpmiddelen zoals apps, artikelen en boeken. Aan het einde van onze sessies heb je een toolkit met effectieve strategieën die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en uitdagingen. Bijvoorbeeld mindfulness-technieken om je kalm te laten voelen waarbij je een duidelijke richting hebt waarop je je kunt focussen.

Of het nu gaat om coaching, studie en/of scriptiebegeleiding, Write Way past haar diensten aan op jouw individuele wensen.

Wil je begeleiding tijdens het schrijven van een professional?

Ben je er klaar voor om te werken met een betere focus,? Of wil je meer efficiënt zijn? En wil je de dag starten met meer vertrouwen?

Wil je ondersteuning krijgen met tijdens het schrijven van hoofdstukken, het krijgen van structuur, en meer?

Lees wat een schrijf coach voor jou kan doen

Write Way biedt bewuste ondersteuning aan

Tijdens de 1-op-1 sessies bespreken we jouw werk en deel ik mijn persoonlijke en onderzoekservaring die jou helpen tijdens het schrijfproces. 

Kracht, zelfvertrouwen & communicatie

Is dit herkenbaar?

"Ik heb hulp nodig met mijn structuur"
"Hoe start ik?"
"Ik ben overweldigd met wat ik allemaal moet doen"
"Ik heb een plan nodig"
"Ik heb meer begeleiding nodig tijdens het schrijfproces"
"Had ik maar meer begeleiding vanuit mijn supervisor"

Ik herken het allemaal

Van falende student naar perfectionistische PhD student, ik weet als geen ander wat het is om stress te ervaren. Daarom ben ik mijn liefde voor Mindfulness en onderzoek gaan combineren. Daarom deel ik nu mijn ervaring met anderen zodat men kan schrijven met minder stress.

Leren

Geef jezelf de kans om met meer (zelf)vertrouwen te schrijven en om je talenten te ontwikkelen, terwijl je wordt aangemoedigd en ondersteund zonder oordeel.
De manier hoe wij gaan samenwerken is afhankelijk van waar jij begeleiding bij nodig hebt.

Werk samen

Door met mij samen te werken, krijg je meer duidelijkheid in het schrijfproces. Het is aan jou hoe je wilt werken. Als je het niet zeker weet, kunnen we het samen uitzoeken via een gratis consultatie.

Doelen bereiken

De coaching die je ondersteunt tijdens het schrijfproces, geeft je meer zelfvertrouwen en helpt je bij het stellen en bereiken van je doelen.

(internationale) studenten

Opeens moet je beginnen met het schrijven van je scriptie. De deadline nadert. Misschien heb je problemen met academisch schrijven. Write Way helpt je op weg en houdt je gemotiveerd.

Mindfulness

Vraag je jezelf af hoe je jouw productiviteit kunt verbeteren zonder een burn-out te krijgen en tegelijkertijd wel je doelen behaalt? Ja dat kan door middel van coaching!

Adem, zet een intentie & ga

Klaar voor actie?

Wanneer je jezelf inschrijft om samen met mij te werken boek je een video belafspraak in. Samen stellen we een plan van aanpak op. Na ons eerste gesprek zal ik een coaching programma aanbevelen op basis van jouw behoeften. Als samenwerken voor jou de juiste keuze lijkt, dan komen we met een plan dat past bij jouw tijd en budget

Write Way ondersteunt ook bij:

en heeft ervaring met

Faalangst

Perfectionisme

Uitstelgedrag

AD(H)D

Tijdsmanagement

Dyslexie

Autisme/ASS

(Chronische) ziekte, burn-out en overige langdurige uitval

Of het nu gaat om coaching, studie en/of scriptiebegeleiding, Write Way past haar diensten aan op jouw individuele wensen.

Ontvang praktische tips

Je ontvangt een Write Way-pakket en we werken in rondes om je vooruitgang te bekijken. Ik deel een paar van mij favoriete hulpmiddelen zoals apps, artikelen en boeken. Aan het einde van onze sessies heb je een toolkit met effectieve strategieën die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en uitdagingen. Bijvoorbeeld mindfulness-technieken om je kalm te laten voelen waarbij je een duidelijke richting hebt waarop je je kunt focussen.

 

Werk samen

Het geweldige aan 1-op-1 sessies is de mogelijkheid om een connectie te maken voor motivatie en productiviteit. Ik ben er om jou te begeleiden en ik geef je een duwtje in de goede richting en houd je verantwoordelijk 

Of het nu gaat om coaching, studie en/of scriptiebegeleiding, Write Way past haar diensten aan op jouw individuele wensen.

Begeleiding op maat

Op zoek naar professionele academische begeleiding? Dringend hulp nodig bij je scriptie of een opdracht? Laat Write Way ervoor zorgen! 

Heb je hulp nodig bij het maken van je scriptie? Wil je hulp bij alinea's, 'flow' en een samenhangend verhaal ervan maken? Write Way helpt bij het structureren en organiseren van je scriptie.

 

Een Engelse grammatica check nodig? Is Grammerly niet genoeg? 

Ontvang geavanceerde Engelse grammaticatips voor scriptie- en scriptieschrijvers. 

Bent je het overzicht kwijt? Weet je niet zeker wat de volgende stap is? Write Way helpt bij het overzicht en wat je volgende stappen zullen zijn. 

Onze video bel gesprekken zijn een goede manier om vragen te stellen, de ontvangen feedback te bespreken en vooruit te kijken. Ik kan helpen als jouw sparringpartner in het schrijfproces. 

Weet je niet zeker of je het juiste doet? Heb je vorderingen gemaakt? De video bel gesprekken met mij zijn een fijne manier om over jou, je werk, voortgang en je scriptie te praten. 

 

Write Way is jouw gids in het schrijfproces. 

Plan evaluatiemomenten met Write Way. Videogesprekken of een persoonlijke ontmoeting kunnen voor jou de perfecte gelegenheid zijn om vragen te stellen, je voortgang te evalueren en om nog gemotiveerder te worden. 

Dus je hebt 10 pagina's vol met opmerkingen van je begeleider/supervisor? Of weet je niet precies waar je supervisor op uit is? Mijn belangrijkste regel is dat jouw supervisor gelijk heeft. Samen zullen we 

Daar gaat Write Way over. De manier vinden om vrediger te schrijven en er echt van te genieten terwijl je het doet. 

Waarom zou schrijven ellendig moeten zijn? 

Wil je weten hoe je je theoretisch kader schrijft? Krijg ondersteuning bij het beheersen van je theorie, conceptueel kader en theoretisch kader. 

Leer in eenvoudige stappen hoe je jouw onderzoeksmethodologie structureert en schrijft. 

Weet je niet zeker hoe je jouw kwalitatieve onderzoek moet analyseren? Vraag je jezelf af wat je met jouw 'mixed-methods' moet doen? Hoe en waar te beginnen met coderen? Write Way is jouw sparringpartner.

Geen motivatie? Last van uitstelgedrag? Je bent bij het juiste adres. 

In plaats van te zeggen "dit is slecht" of "dit moet beter", geeft Write Way concrete feedback. Feedback over hoe je jouw scriptie daadwerkelijk kunt verbeteren. Je ontvangt je scriptie terug in een word-document met opmerkingen. Deze opmerkingen bestaan ​​uit; kritische vragen, tips en (positieve) feedback. Kritische vragen en tips die je zullen helpen om je beste scriptie te schrijven. Positieve feedback om je op de been te houden en gemotiveerd te houden. 

Write Way werkt vaak met feedbackrondes. We kunnen een bepaald aantal feedbackrondes hebben vanaf de 'proposal' fase. Dat betekent het maximaliseren van wat je in elke ronde stopt. 

De track en trace-functie in Word wordt gebruikt zodat je wijzigingen die door Write Way zijn aangebracht gemakkelijk kunt accepteren. 

Kies het perfecte plan

Of je nu hulp nodig hebt terwijl je nog moet beginnen met je scriptie of het netjes wil afronden, ik heb 3 pakketten waar je uit kunt kiezen.

Jij hebt de touwtjes in handen en beslist hoeveel tijd je wilt investeren. Uren worden vooraf ingekocht en samen werken we aan een plan van aanpak op basis van jouw behoeften.

64

Per uur
Pakket van 5 uur

Standaard plan

55

Per uur
Pakket van 10 uur

Het 10 uren pakket

70

Per uur
Pakket van 2 uur

Het starterspakket van 2 uur

FAQs

Nee. Jij schrijft zelf maar ik zal je een duwtje in de goede richting geven.

Scriptieondersteuning is inderdaad een heel breed begrip. Nogmaals, de ondersteuning die je zult ontvangen, hangt af van jouw behoeften. Ik kan je helpen met het schrijven van Academisch Engels, het indelen en structureren van je scriptie, een Engelse grammaticacontrole doen of je motiveren om dat hoofdstuk af te maken. Ik bied ook ondersteuning bij het schrijven van academische artikelen. 

Absoluut! Ik kan je helpen met het schrijven van je academische artikelen. 

Absoluut niet. De ondersteuning die ik bied, is gebaseerd op jouw behoeften. 

Als voormalig overpresterende promovendus die op instorten stond, had ik geen andere keus dan mijn manier van werken te veranderen. 

Daar gaat Write Way over. De manier vinden om vrediger te schrijven en er echt van te genieten terwijl je het doet. 

Waarom zou schrijven ellendig moeten zijn? 

Voordat you make a booking you can use the contact page so that we can make a plan together. Please let me know the amount of hours you are interested in – and briefly describe what it is that I can help you with. 

Om een ​​boeking te maken ga je naar de webshop en kies je hoeveel uur je wilt kopen. Al mijn sessies beginnen met een Startersactieplan-sessie, om je te helpen het meeste uit het proces te halen. Om een ​​sessie te boeken of vragen te stellen, zie de " contact page. 

Als je een sessie wilt boeken, kun je vooraf uren inkopen. 

Maar voordat je boekt kun je gebruik maken van onderstaand gratis consultformulier zodat wij samen een plan kunnen maken. Laat me alsjeblieft weten in hoeveel uren je interesse hebt 

Om een ​​boeking te maken ga je naar de webshop en kies hoeveel uur je wilt kopen. 

Als je nog vragen hebt, raadpleeg dan de " contact page. 

Helaas niet. De reden dat ik ervoor kies om met een uren systeem te werken, is dat we allebei erg toegewijd zijn om samen te werken. De geïnvesteerde tijd levert je dubbele beloningen op! 

Write Way

Mindfulness workshops en coaching gericht op academisch schrijven

Volg ons

nl_NL_formalDutch