Write Way

start met schrijven

Mindfulness workshops en academisch coachen

Voor wie is Write Way?

1

Opzoek naar interactieve mindfulness workshops?

Een spreker nodig op je volgende evenement?

2

Internationale en Nederlandse studenten (bachelor, master of PhD)

Iedereen die efficiënter wil schrijven.

3

Boek hoofdstukken aan het schrijven? Wil je een artikel inleveren?

Wil je makkelijk schrijven en nieuwe doelen behalen?

Workshops

Het academische leven kan behoorlijk stressvol zijn. Write Way staat bekend om het geven van leuke interactieve workshops gericht op de academisch schrijven en presenteren, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.   

Workshops worden op jouw wensen afgestemd. De onderwerpen van de workshops zijn gericht op Mindfulness, (academisch) schrijven en studeren, presentatievaardigheden, uitstelgedrag, timemanagement, motivatie en doelen zetten.

Bedrijfsgerichte workshops

Goede schrijf- en spreekvaardigheid zijn essentiële instrumenten voor het bevorderen van een wetenschappelijke carrière, maar men krijgt hier zelden hulp bij. Write Way lost dat op

Interactief en leuk

Hier zijn enkele voorbeelden van organisaties waar Write Way mee samenwerkt.

Maastricht university

Wellbeing movemement UM

Utrecht University

Wellbeing Week

Insight Timer

De gratis meditatie app

Write Way biedt individuele begeleiding en coaching aan. De begeleiding kan gericht zijn op intensieve feedback door middel van proeflezen en online coaching via zoom/teams. Deze ondersteuning wordt afgestemd op jouw behoeften, zoals het presenteren en plannen van uw onderzoek, het inlijsten van jouw bijdrage of het structureren van uw proefschrift. Ondersteuning kan ook problemen van emotioneel welzijn, motivatie, uitstelgedrag en perfectionisme aanpakken.

Write Way is hier om je te begeleiden tijdens het schrijfproces en om te gaan met angst en/of perfectionisme.
De unieke coaching richt zich op het geven van praktische tips en bewuste begeleiding om met meer rust te schrijven.

Redenen waarom men Write Way geweldig vind

1

Betaal per uur

Jij kiest waar je hulp bij wilt krijgen. Alles is op maat gemaakt. Het is jouw pad en academische carrière.

2

Je zal sneller schrijven met minder stress. Lever je scriptie in op tijd. Haal je deadlines en studeer makkelijk af. 

3

Je zal iemand hebben om mee te sparren tijdens het schrijfproces. Ik help je stapje voor stapje. 

Stop uitstelgedrag met mindfulness

10

✓ELKE LES BEVAT EEN PRAKTISCHE TIP EN EEN GERELATEERDE KORTE MEDITATIEOEFENING.

Ervaringen

Wat anderen zeggen

"Hallo Yvette, ik ken je van je uitstelgedrag workshop en ik wenste dat ik eerder van deze dienst op de hoogte was. Je kon geweldig advies geven en hielp mij met mijn uitstelgedrag (gedrag als in ik ben het zelf niet) soms wilde ik het opgeven maar onze wekelijkse sessie werkte als stok achter de deur. Ja, het is duur voor een student, maar dat is een jaar extra aan de universiteit ook".
"BEDANKT BEDANKT! Mijn begeleider was geen grote hulp en ik zat zo vast! Je hebt me hier doorheen geholpen en we hebben het werk in zo'n korte tijd kunnen doen. Blij om te zeggen dat ik ben afgestudeerd met een dikke 8 . Ik hield van je directe benadering, feedbackrondes en video belgesprekken, zodat we konden kijken naar de feedback maar ook vooruitkijken. Ja, je geeft veel feedback haha, maar het was GOEDE nuttige feedback. Ik zou het aanraden om van deze service gebruik te maken! "
"Mijn deadline was in april en je hebt me zo goed geholpen binnen 5 uur. Ik realiseerde me niet wat ik verkeerd deed en je gaf me goede voorbeelden van hoe ik het kon veranderen. Dankzij jou kon ik aan de opmerkingen van mijn supervisor werken en maakte ik de juiste verbeteringen. "
"Het doen van een Phd is stressvol en ik wist dat ik iemand nodig had die mijn argumenten grondig onder de loep moest nemen. Write Way hielp me om minder angstig te zijn en efficiënter te werken. Echt behulpzaam bedankt".

Contact


  Keurmerken

  KVK: 78385016

  CRKBO geregistreerd

  Vanaf nu staat Write Way als officieel (zelfstandig) docent ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs! In het CRKBO Register staan docenten en onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hierbij voldoet Write Way aan alle eisen op het vlak van zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie. De CRKBO-registratie houdt ook in dat Write Way voor (particuliere/CRKBO) opleidingsinstituten BTW vrijgesteld is voor onderwijsactiviteiten.

  Write Way

  Mindfulness workshops en coaching gericht op academisch schrijven

  Volg ons

  nl_NL_formalDutch