Spar Sessies Scriptie Schrijven: Hoofdstuk Introductie

 

Ontdek Hoe Je Een Sterke Scriptie Introduceert: Webinar op 4 mei! Van 11:30 tot 13:30.

Welkom bij onze exclusieve Webinar op 4 mei, waarin we je meenemen naar de essentie van een sterke scriptie-introductie. Ben je klaar om jouw scriptie naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in en maak kennis met de kunst van het introduceren van jouw onderzoek. Dit is jouw kans om te sparren over jouw onderzoeksvraag, probleemstelling en meer. Dr. Vermeer zal persoonlijk advies geven en je helpen om heldere en doelgerichte introducties te formuleren.

Leer praktische strategieën en technieken om een overtuigende en impactvolle scriptie-introductie te schrijven. Van het formuleren van een sterke onderzoeksvraag tot het definiëren van relevante begrippen, je krijgt alle tools die je nodig hebt voor succes. Stel jouw vragen en deel jouw uitdagingen tijdens deze interactieve sessie. We streven ernaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle feedback.

 

Registratie:

Schrijf je nu in om jouw plek te reserveren voor deze waardevolle Webinar.  Er zijn kosten aan verbonden omdat de expert werkt aan de ingestuurde vragen. De ruimte is beperkt, dus wacht niet te lang!

 

Voor wie zijn de spar sessies?

Iedereen die een scriptie* schrijft of een academisch artikel. Of het nu om een HBO, Master of PhD scriptie gaat, de inhoud word daar op aangepast. Vaak focust de trainer wel op kwalitatieve en mixed-method scripties.

*Scriptie kan ook een beroepsproduct zijn.

 

 

Wat gaan we doen?

Mocht je iets willen inbrengen voor de spar sessie zoals bijvoorbeeld je probleemstelling of onderzoeksvraag? Deelnemers kunnen deze van te voren e-mailen zodat de spreker deze behandeld in de webinar. Er is ruimte voor maximaal 25 studenten omdat de spreker zoveel mogelijk voorbeelden van de deelnemers wil meenemen.

Let op: Het kan zijn dat niet iedereen aan bod komt.

Waarom zou je mee willen doen?

De spreker, Dr. Yvette Vermeer van Write Way is een ervaren scriptie coach en scriptie beoordelaar voor diverse instellingen. Inmiddels heeft zij al jaren ervaring als scriptie coach en heeft vele studenten met succes laten slagen. Daarbij weet zij precies als beoordelaar, wat anderen docenten verwachten van een goede scriptie. Dr. Vermeer deelt praktische tips, voorbeelden en persoonlijke ervaringen om helderheid en motivatie te bieden. Doe mee en bouw de muren van je scriptie. Want als de kern van je scriptie niet klopt, valt je huis al snel in elkaar. Omdat er ook andere deelnemers en dus voorbeelden langskomen is dit een uitstekende kans om van elkaar te leren.

 

Q&A met Dr. Vermeer

Bestel je ticket hier 

 

Voor overige vragen kun je het contact formulier invullen.