De Y-methode

Ik bied ondersteuning aan bij gemotiveerd worden en blijven, het structureren van je scriptie, vertrouwen in het proces, sterke argumenten neerzetten, heldere voorbeelden geven, flow, grammatica en overige Engelstalige academische schrijfvaardigheden.

Mindfulness Mindfulness is de vijand voor uitstelgedrag en perfectionisme. Ik geef eenvoudige tips en leer je trucjes die iedereen in zijn dagelijkse leven kan toepassen om meer gemoedsrust te ervaren. 

Jij bent uniek en hebt je eigen leerproces. Dit vraagt ​​om een ​​op maat gemaakte aanpak.
Ik ben hier om je te helpen die unieke aanpak te vinden zodat je efficiënter en gefocust kunt werken.

Hoe het werkt

Jij vertelt mij ​​waar je hulp bij nodig hebt. Samen komen we tot de meest efficiënte en prettige schrijfervaring voor jou. Ik zal je voorzien van mijn eigen ervaringen en wetenschappelijk bewezen methoden.

Jij kunt kiezen wat werkt voor jou

Voorbeelden van methoden

De tips voor het verminderen van uitstelgedrag die ik heb opgesteld, maken geen deel uit van één methode. Het is eerder een combinatie van tips en oefeningen die je zullen helpen om jouw uitstelgedrag te stoppen. 

Dit zal je helpen productief te werken. Concentreer je en weet hoe je een dag efficiënt kunt structureren. Er zijn veel tijdsmanagement technieken en nog meer tips om je dag efficiënt in te richten. Samen bekijken we welke technieken en tips wellicht beter bij jou als individu passen. Bijvoorbeeld de 80/20-regel, de pomodoro-techniek of de Eisenhower-matrix, 1-3-5-regel. Deze technieken voorkomen uitstelgedrag van de schrijver.

Wist je dat je na de eerste dag dat je je studiemateriaal niet herhaalt, 70% van de inhoud verliest? Daarom is het erg belangrijk dat als je zenuwen hebt voor een examen, je de stof na een uur, dag, week en maand herhaalt met je eigen gemaakte flashcards en notities.

Mindmapping is een geweldige visuele leerstrategie waarbij je eenvoudig ideeën kunt ordenen en zo ongeveer alles kunt leren. Een van de grootste struikelblokken bij leren of schrijven is de grote overweldiging van al je gedachten in je hoofd. Ik help je om al je nuttige creatieve gedachten op papier te zetten en inhoud in een voorgeschreven volgorde te integreren. In plaats van tot verwarring te leiden, biedt Mindmapping een effectieve manier om het denken vast te leggen terwijl het gebeurt.

Een ander groot struikelblok bij het schrijven van je scriptie is verdwaald raken in alle papers die je aan het lezen bent. Daarom geef ik je tips om efficiënt te lezen en je materialen te filteren. Leer hoe je teksten kunt scannen en hoofdpunten kunt onderscheiden van bijzaken.

Aarden is een coping die u je helpt opnieuw verbinding te maken met het huidige moment en je uit je sterke emoties te halen. Emotioneel leed, zoals bijvoorbeeld het ervaren van angst. Maar wat hebben je emoties met leren te maken? Als je je bewust bent van je emoties, wordt de emotionele intelligentie vergroot en een verbeterde mentale gezondheid geeft een boost in elk aspect van je leven. Ik zal tips geven over hoe je emotioneler intelligenter kunt worden, zodat je je bewust wordt van angst, wat een van de belangrijkste oorzaken is van uitstelgedrag, blokkering van de schrijver en zelfkritiek. Overwin het niet kunnen leren of schrijven door eenvoudige grondingstechnieken zoals Pranayama, visualisatie en Yoga.

Doelen stellen zijn geen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Samen stellen we stap voor stap kleine doelen vast om naar je grote doel toe te werken. Dit zal worden gedaan door het oefenen van mijn technieken voor het stellen en behalen van doelen. 

Wist je dat binaurale beats je focus kunnen vergroten? Ik heb een gevarieerde lijst met focusmuziek, inclusief binaurale beats. De tracks die ik voor je heb kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de Pomodoro time management techniek aangezien het sessies zijn van 25 minuten. Perfect om twee dingen tegelijkertijd aan te pakken. 

You are in charge of your hours. Together we will find the best strategy to finish writing your thesis.

Resultaten

Balans

Bereik die balans tussen werk en privé door je tijd en energie verstandig in te delen. 

Gemoedsrust

Leren hoe rust en gemoedsrust met schrijven en werken kan worden bereikt met mijn begeleiding. Lees meer over Mindfulness.

Emotionele intelligentie

Emotionele intelligentie en een verbeterde mentale gezondheid geven een boost in elk aspect van je leven - persoonlijk en professioneel. 

Write Way

Mindfulness workshops en coaching gericht op academisch schrijven

Volg ons