Write Way helpt met

Kalmte met schrijven

It's easy as 1-2-3

1

Coaching & Begeleiding

De individuele coaching sessies die ervoor zorgt dat je begint ?! Ik ben hier om je door het schrijfproces te begeleiden en zal je werk doorlezen. We zullen videobellen, bijpraten over je voortgang en mijn feedback zal je dat duwtje in de juiste richting geven. 

2

Scriptie begeleiding

Het is altijd handig als een ​​ander stel ogen je scriptie kritisch nakijkt. Ik zal je werk lezen en advies geven. Zelf heb ik er 3 geschrevenen daarom kan ik je op elk niveau advies geven. Van de rode draad naar structuur, ik ben hier om je daarbij te ondersteunen ? your thesis. 

3

Toegang tot materialen

Of het nu gaat om de emotionele steun die je zoekt of om praktische schrijftips, ik heb een database vol met bronnen en materialen. Bijvoorbeeld, veel voorkomende fouten tijdens het schrijven of een mindfulness gids in de context van scriptie schrijven. 

Ik zou
moeten schrijven

Ik ben aan het
?

Examples of writing support

Video afspelen

Effectieve samenvattingen

Vaak is het schrijven van een samenvatting moeilijk. Hier leer je om effectieve samenvattingen te schrijven.

.

Het overwinnen van schrijversblok

Voorkom dat je vastloopt en krijg de ondersteuning waardoor je alle tools kunt toepassen om te beginnen met schrijven. 

Helder schrijven

Academische stijl

Leren om een duidelijke structuur te maken voor je teksten. Verbeter de verbindingen tussen zinnen om een goed verhaallijn te creëren. 

Leren van mijn fouten en lees de meest voorkomende grammatica- en taalproblemen in Engelse teksten kennen. Bereik de juiste toon en stijl voor het schrijven van jouw scriptie. 

Video afspelen

Write Way

Mindfulness workshops en coaching gericht op academisch schrijven

Volg ons