Leren

Waarom leren via de Y-methode?

Wil je meer, beter en efficiënter leren? Dan is het belangrijk om te gaan “leren leren”. Zodat je meer gefocust en efficiënter kunt zijn om vervolgens het beste uit jezelf te halen. time Via de Y-methode leer je aan de hand van jou wensen bijvoorbeeld meer over efficiënt lezen, hoe je het overzicht bewaakt en snel materie kunt onthouden. Maar leer ook hoe het is om kalm en schuldgevoelvrij te zijn van uitstelgedrag.

Leren om te leren

Had je problemen op school en had je een hekel aan sommige klassen en hoe ze werden onderwezen? Dit komt doordat het leerproces erg op het individu is toegesneden en er geen universele leerstijl is die werkt. Via de Y-methode gaan we samen technieken vinden die jou op de meest efficiënte manier laat leren.

 

Dit is waar coaching en begeleiding van pas komt. Door middel van individuele begeleiding kunnen we gaan onderzoeken in een korte tijd wat wel en niet werkt voor jou om het beste resultaat te behalen. Samen kunnen wij voor jou tot de meest efficiënte en prettige werkervaring komen. timeDaarbij zal ik je voorzien van mijn eigen ervaringen en wetenschappelijk bewezen methoden die werken.

Balans

Bereik die balans tussen werk en privé door je tijd en energie verstandig te organiseren en in te delen. 

Gemoedsrust

Leer hoe rust en gemoedsrust met schrijven en werken kan worden bereikt met mijn begeleiding. Lees meer over Mindfulness.

Emotionele intelligentie

Emotionele intelligentie en een verbeterde mentale gezondheid geven een boost in elk aspect van je leven - persoonlijk en professioneel. 

Write Way

Mindfulness workshops en coaching gericht op academisch schrijven

Volg ons

nl_NL_formalDutch