Every Step

of the Write Way

Mindfulness workshops en academisch coachen

Ontmoet de oprichtster van Write Way

Yvette

 Hallo unieke ontdekkers! Laat ik mezelf introduceren. Mijn naam is Yvette en ik ben een kwalitatieve onderzoekster, docent, coach en een motivatie spreker. 

Ik bied een scala aan professionele diensten, gespecialiseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling voor academici. 

Play Video about Yvette Vermeer Write Way

Neem contact op
voor jouw
Geluk

Training

Focus

  • Persoonlijke en professionele doelen bereiken
  • Balans tussen werk en privé
  • Verantwoordelijkheid en focus
  • Zelfvertrouwen & het overzicht behouden
  • Betere strategieën voor prioriteitsbeheer

Proces steun

Ontvang coaching gedurende het schrijf proces. Krijg meer zelfvertrouwen in je schrijfvaardigheden.

Onderga je stress? Vecht je tegen de tijd? Leer hoe je meer kunt doen in minder tijd door mijn tijd management lessen te volgen

Stop met uitstellen

Mindfulness en het vergroten van je gevoel van eigenwaarde is de vijand van uitstelgedrag

Hoe ga ik dat doen?

ik bied 1 op 1 coaching aan en stel dit af workshops voor academici, in Nederlands en Engels 

Leer enkele van mijn meest effectieve tips & trucjes 

De start van Write Way

Ik begon Write Way omdat ik als geen ander weet wat het is om te worstelen met schrijven en het balanceren van werk en privé. Door mijn eigen ervaring te delen en op meerdere niveaus scripties geschreven te hebben, kan ik mensen aanmoedigen om nieuwe wegen te ontdekken en gemotiveerd te raken om daar te komen. Daardoor kan ik het juiste coaching niveau bieden dat, indien nodig, kan worden ondersteund met passende ontwikkelingsinterventies.

Persoonlijke strategieën

Ik bied 1-op-1 coaching sessies die inspelen op jouw unieke behoeften. 

Ik sta bekend om mijn empathisch vermogen waarbij ik goed kan samenwerken met anderen en hen tegelijkertijd motiveer. Verder geef ik praktische tips zodat men het overzicht bewaakt en vooruit wil. Daarom is de coaching stijl die ik benader er een van aanmoediging, ondersteuning en uitdaging, gericht op efficiëntie.

Samen gaan we jouw uitdagingen verkennen die in de weg staan. Door mijn training achtergrond kan ik elke unieke individu begeleiden om hun eigen oplossing te vinden en ben ik in staat om gerichte tips te geven. Daarnaast werken we samen aan zelfvertrouwen, motivatie en moedig ik verandering en ontwikkeling aan.

Werkervaring

Topscriptie

Insight Timer

In 2019 begon ik te werken als freelancer voor Topscriptie Ik ondersteun voornamelijk studenten op het gebied van kwalitatief onderzoek en Engels schrijven op academisch niveau. 

Studielab

Sinds 2022 werk ik als freelancer voor Studielab. Ik begeleid studenten die last hebben van faalangst en uitstelgedrag. Daarbij help ik met tijdsmanagement en motivatie. 

Op de meditatie-app Insight Timer kun je mijn mindfulness praatjes en oefeningen terugvinden. Sommige van deze oefeningen zijn speciaal voor studenten en academici gemaakt 

Freelance docent

I have worked as a freelance teacher at universities such as Erasmus University Rotterdam and Technical University Eindhoven

Veel Gestelde Vragen

Absoluut niet. De ondersteuning die ik bied, is gebaseerd op jouw behoeften. 

Ja. Ik zal echter niet naar uw grammatica en interpunctie kijken, aangezien mijn training en voorkeur uitgaat naar de Engelse taal.

Ik ben Nederlands. Als je alleen iemand wilt hebben die naar je grammatica kijkt, raad ik je aan een proeflezer te zoeken. Wil je echter extra hulp bij het structureren, flow en het maken van duidelijke argumenten, dan help ik je graag verder. 

Absoluut. Zoals mijn CV illustreert, heb ik ook een bachelor gedaan. 

De eerste stap in het coaching traject is dat we elkaar leren kennen. Ik bied een 20 minuten gratis intakegesprek aan via jouw online programma naar keuze. Tijdens de intake bespreken we jouw coaching wensen.

De volgende stap is beslissen hoeveel sessies / uren je nodig hebt. Write Way werkt met een uurtarief omdat elke unieke leerling anders is. Daarom is het moeilijk in te schatten hoeveel tijd er nodig zal zijn. Je kunt sessies (bijvoorbeeld uren) kopen op de website  . Gebruik de kalenderknop om te beslissen wanneer jij klaar bent om te beginnen. 

Al mijn sessies beginnen met een startactieplan, om jouw te helpen het meeste uit het proces te halen. Mocht je nog vragen hebben ga dan naar de contact pagina 

nl_NL_formalDutch